Hoó Szilvia lakberendező 

Hitvallásom, hogy támogassam megrendelőimet a magával ragadó, stílusos, ugyanakkor nagyon is praktikus otthon megteremtésében. 

Kreativitás, maximalizmus és egyediség jellemzik munkáimat. Ezek mentén születik meg az a stílus, ami leginkább meghatározza az eredményt, az otthont. Mindig is fokozott érdeklődéssel csodálom az épületeket, az igényes, harmonikus enteriőröket.  

Hoó Szilvia elérhetőségei

+36-70-319-3806

szilviahoome@gmail.com

Szilviahoome

Szilviahoome

Szolgáltatások

Belsőépítészeti tervezés

Egy otthon megteremtésében több szakember is részt vesz. Akkor lesz igazán tökéletes a megvalósítás, ha megvan az összhang közöttük. Hogy mindenkinek egyértelmű legyen a kivitelezés része is, a megrendelő által jóváhagyott berendezési tervek után elkészítem a kiviteli terveket, amelyek minden szükséges információt tartalmaznak szakipari ágakra lebontva.

3D látványtervezés

Ha szeretnéd minél inkább megfoghatóan és valósághűen látni a végeredményt, akkor Neked érdemes ezt is választani. A 3D látványterv célja, hogy pontosan előre lásd az általam megtervezett végleges állapotot és könnyebb legyen átgondolni a döntést.

Enteriőr tervezés

Amikor az egyén, a funkcionalitás és a dizájn találkozik, ott válik saját otthonná a lakás.

Tanácsadás

Van, akiknek csak az indulásban kell segíteni és szárnyakat kap. Van, akinek pont a projekt kellős közepén kell egy kis lendület.

Egyedi bútortervezés

Néha van jól bevált bútor elem, néha egyedit kell alkotni.


Home staging

Rendkívül izgalmas lakás átalakítás, melynek során az eladásra vagy kiadásra kínált ingatlant készítem fel az értékesítésre.

Portfólióm

Érdekelnek a részletek? Írj nekem!

Amennyiben tetszik, amit olvastál rólam, és szívesen próbára tennéd a kreativitásomat, vagy csak bővebb információra van szükséged, akkor küldj üzenetet itt vagy keress a fenti  elérhetőségeken!

Kapcsolat: